Ustawienia

Ustawienia domyślne dla nowych plików. Przechowywane tylko na tym urządzeniu.

Wyjście
Domyślne ustawienia czyszczeniaStosowane do każdego nowego dodanego pliku.
Prywatność
Preferencje są przechowywane na tym urządzeniu.